Unlimited 2016-2

Även i år kom sommaren plötsligt och det var lika svårt som vanligt att hitta rätt i garderoben. Men det är en ljuvlig årstid och det gäller att njuta.

På Nordifa känns det tomt efter innesäljaren Mats Wijk som varit en klippa på försäljningsavdelningen i många år. Samtidigt verkar ödet vara med oss – duktigt folk som lämnat Nordifa ser att gräset inte är grönare på andra sidan staketet utan väljer att återvända. Det känns bra!

För övrigt rullar allt vidare. Många kunder som satsat på lågprisprodukter, framför allt inom filtrering, har nu insett att man får vad man betalar för och väljer återigen Nordifa.

Våra kunder inom möbel och inredning lyckas och på annan plats i Unlimited kan du läsa om Lundbergs Möbler och framgångarna med OAS.

Vi investerar också i nya maskiner för att bli ännu effektivare och satsar samtidigt på teknik och produktutveckling genom att rekrytera ny personal.

Som vanligt är det högt tempo inför sommaren. Vår serviceavdelning har en späckad som- mar, vilket även märks i fabriken. Vi hörs i höst! 

Läs hela tidningen

To Top